Ingatlankereskedők vagyunk. Szeretnénk azt hinni hogy a jobbik fajtából.

“Ingatlanközvetítés másként”, “Innovatív értékesítési technikák”, “A jövő ingatlanirodája”… és ehhez hasonló üres frázisokat durrogtatnánk, ha olyanok lennénk, mint egy átlagos ingatlaniroda, amilyenekkel Dunát lehet rekeszteni, és az egyik semmiben sem különbözik, mint a másik.

Ha valóban érdekel, hogy miben különbözünk a többi tucat-ingatlanostól, akkor olvass tovább, ígérem gyors leszek.

Mit csinálunk?

Levesszük az ügyfelünk nyakából az ingatlan eladásával, vagy a megvásárolni kívánt ingatlan felkutatásával járó hercehurcát. Rengeteg időt és vesződséget spórolunk meg, tanácsot adunk, és végig visszük a ránk bízott feladatot. És rend szerint gyorsabban, és jobb árat tudunk kiharcolni (akár az eladó, akár a vevő oldalról van szó).

Ezt én is meg tudom csinálni…

Persze. Ez nem kérdés. Biztos vagyok benne, hogy el tudod adni a lakásodat. Mint ahogy meg tudod javítani az autódat, és fel tudod építeni a saját házadat is. Maximum több időbe telik, többet dolgozol vele, és a végén kevesebb pénz marad a zsebedben.

Ha értesz a fotózáshoz, videózáshoz, a virtuális séta készítéshez (és persze vannak ehhez megfelelő gépeid), értesz a lakberendezéshez, az ingatlan joghoz, az értékbecsléshez, az ártárgyaláshoz, az épületdiagnosztkához, és van időd arra, hogy telefonos ügyeletben legyél, és lakásbemutatókra rohangálj, akkor csináld nyugodtan egyedül, menni fog! Vagy dönts úgy hogy kiszervezed az egész cirkuszt valakinek, aki ehhez ért, és a szabadidődet inkább a családoddal, barátaiddal, hobbiddal töltöd. Ez esetben számíthatsz ránk.

Miért tudunk jobb eredményeket elérni?

A nagy ingatlanközvetítő hálózatok a “nagy számok törvénye” alapján működnek. Ez kis túlzással annyit jelent, hogy legyünk mi a legtöbben, legyen nálunk a legtöbb ingatlan… aztán majd lesz valahogy. A vicc az, hogy ez a megközelítés működik. Hiszen ha egy üzletkötőnek van 100 ingatlana, akkor ezek közül ő havonta tutira elad 1-2 darabot, és neki ezzel meg is van a napi betevője. De mi van a maradék 98 ingatlannal, ami NEM lett eladva?

Mi csak 10-15 megbízást vállalunk el fejenként. Ezáltal biztosítjuk a maximális odafigyelést minden egyes megbízónk esetében. Hiszen ez az üzlet nem az ingatlanokról szól. Hanem a mögöttük lévő vevőkről, eladókról, emberekről, és életeket meghatározó döntésekről. Ezért a maximális ügyfél-elégedettség elérése érdekében minden ingatlan eladásán egy egész stáb (ügyvéd, fotós, videós, marketinges, lakberendező, építészmérnök és az ingatlanközvetítő, aki mindezt koordinálja) dolgozik.

Sokszor megkérdezik, hogy tudjuk-e garantálni, hogy egy ingatlan el lesz adva egy elképzelt áron. Mivel egy ingatlan piaci értékét csakis utólagosan lehet pontosan megmondani, az árat nem tudjuk garantálni. Se mi sem más. Hiszen tudtommal senkinek sincs varázsgömbje.

Viszont tudjuk garantálni a profi marketinget, a folyamatos kapcsolattartást és tájékoztatást, és azt ,hogy ha van olyan vevő a piacon, aki az adott ingatlant keresi, és hajlandó kifizetni érte az adott árat, akkor őt meg fogjuk találni.

Hallgasd meg a korábbi ügyfeleink véleményét:

Fordulj hozzánk!

Csak Budapesten és annak agglomerációjában elhelyezkedő ingatlanokkal foglalkozunk!