Krisztina Göndöcs
Krisztina Göndöcs
2024-07-09
High-quality service, reliable team, continuous support! I had a great experience working with Ypsilon Home. They helped me find and buy an appartment in Budapest, while I'm living abroad. Rebeka was very responsive and reliable. We managed to find and buy an appartment within one month. I had full support throughout the process and had full trust in the team!
Erzsebet Somogyi
Erzsebet Somogyi
2024-07-02
Marozsán Károly segítségével gyorsan és probléma mentesen tudtuk eladni a lakást, maximálisan meg vagyunk elégedve a munkájával, mindenkinek csak ajánlani tudjuk őt
Luca Anna Repiszky-Farkas
Luca Anna Repiszky-Farkas
2024-07-02
Marozsán Károly teljesítette az elvárásainkat, gyors, precíz és segítőkész, csak ajánlani tudom!
Csilla Fülöpné Horváth
Csilla Fülöpné Horváth
2024-07-02
Alapvetően nem szeretek ingatlan közvetítő segítségével ingatlant hirdetni, de meg kell mondjam hogy tévedtem. Nagyon korrekt és szakértő segítség volt Szabó Gábor munkája aminek sikeres értékesítés lett a vége. Köszönök mindent, az extra segítséget is. Ajánlom mindenkinek Márton csapatát.
Mészáros-Gyarmati Borbála
Mészáros-Gyarmati Borbála
2024-06-18
Matosics Zoltán segített eladni a Zuglóban található kis lakásom mindössze 2 hét alatt a hirdetés kikerülésétől számítva. Végtelenül profi volt az egész folyamat, a lakberendező álomszéppé varázsolta a lakást, fantasztikus képek készültek, Zoltán figyelme mindenre kiterjedt, sok apró-cseprő felmerülő dolgot segített intézni, amivel sokat könnyített az életemen. Szeretettel ajánlom őt, ha profi ingatlan értékesítőt keresel.
Emília László
Emília László
2024-06-13
Mikor már egy éve vívódtunk a minden napi taposómalom mellett lakásunk eladásának ügyében, Márton videói terelték helyre a gondolatainkat. Hogyan vásároljunk lakást. Mi az előfeltétele? Honnan teremtek pénzt? Hogy és mikor adjam el a saját lakásomat? Ezek nélkül a támpontok nélkül csak sodródtunk volna. A pontot az i-re Gábor tette rá, mikor megbíztuk a lakásunk eladásával. Lehettünk mi nagyon okosak, az ő tanácsai fogták össze a teljes folyamatot, minden lépést előre elmondott olyan adagolásban, amit kényelmesen meg tudtunk emészteni, nagy segítséget nyújtva ezzel. Megfelelő motivációt adott a lakás előkészítéséhez, a fotók elkészítéséhez. Nélküle biztosan leragadtunk volna valamelyik szakaszban, vagy ami rosszabb, kihagytunk volna fontos lépéseket. Megnyugtató volt olvasni az online felületeken a profi leírást is, ami sallangoktól mentesen, híven tükrözte a valóságot. Életünk egyik legjobb döntése volt rábízni az eladást, mindenkinek ajánlom!
Imre His
Imre His
2024-06-07
Profi csapat. Korrekt, megbízható és mindenre odafigyelő, segítőkész hozzáállás.

Fordulj hozzánk!