Attila Szép
Attila Szép
2023-10-17
Gyors ügyintézés . Csak ajánlani tudom!
László Farkas
László Farkas
2023-09-08
Kedves Márton! Károly kollégája volt nálunk. Egy ingyenes találkozónak indult végül konzultáció lett belőle. Úgy értékelem a munkáját, hogy végül sem a vételben, sem az eladásban nem közreműködött. Kollegaja nagyon jól ismeri az ingatlanpiacot, magabiztos megbízható tanácsaival segített abban, hogy kicsit én is szakértő legyek. Tanácsait szivesen fogadtam. Jó szívvel ajánlom önöket és a csapatát!
Dávid Gazdag
Dávid Gazdag
2023-09-07
Kedves Márton! Károly kollégája járt nálunk, nagyon jó ötleteket adott az eladáshoz! Köszönjük, elégedettek vagyunk a munkájával!
Zoltán Balkányi
Zoltán Balkányi
2023-09-05
Amit Márton mond magáról a csapatáról abból minden igaz! Precizitás, pontosság, kiváló ár érték arány, kimagasló szakértelem.
Gergő Rózsahegyi
Gergő Rózsahegyi
2023-05-30
Sziasztok :) Mártonék segítettek eladni a lakásunkat a mostani piacon (2,5 hét alatt írtuk meg a szerződést). Ténylegesen úgy működnek ahogy a videókban látni ;) Nyugodtan keressétek őket! :)
Barbara Cziráki
Barbara Cziráki
2023-05-23
Hasznos tanácsokat kaptam a konzultáció alkalmával, köszönöm szépen a tippeket és jó szívvel ajánlom Mártont!
Miklós Mátéka
Miklós Mátéka
2023-02-09
Kedves Márton! A munkátokkal rendkivül elégedett vagyok. Gyors, pontos és célvezéreltnek tudnám leírni. Bence remek munkát végzett! Mindíg elérhető volt és világosan kommunikált! A szolgáltatásotokat nyugodt szívvel fogom ajánlani másoknak is!

Fordulj hozzánk!