Legyél te ingatlanszakértő csapatom legújabb tagja!

Érdekel a Budapesti ingatlanok világa?
Pályakezdőként, karrierváltóként kipróbálnád magad egy új területen?
Esetleg már tapasztalt ingatlanközvetítő vagy és új helyet keresel magadnak?

Gyere és csatlakozz összetartó csapatunkba és legyél te a következő ingatlanspecialista!

Jelentkezem

Miért dolgozz velem?

Izgalmas, változatos feladatok

Ingatlanközvetítőként sosem telnek majd unalmasan a napjaid, mindig új emberekkel, új ingatalnokkal és új kihívásokkal találkozhatsz.

Átfogó képzés és mentorálás

Személyesen foglak mentorálni, így nem csak naprakész, elméleti szaktudást, de olyan hasznos gyakorlati ismereteket is szerezhetsz, amit a tanfolyamokon nem tanítanak.

Kimagasló kereseti lehetőség

Ha beleteszed a munkát és jól dolgozol, akkor a határ a csillagos ég. Nálunk pedig minden támogatást megkapsz céljaid eléréséhez.

Téged kereslek ha

  • Van benned kitartás, alázat
  • Szeretnél tanulni és fejlődni
  • Szereted az embereket és jól kommunikálsz
  • Imádod a pörgést és a változatos feladatokat
  • Fontos számodra a korrektség és az őszinteség
  • Nem riadsz vissza komoly tárgyalási helyzetektől
  • Problémák helyett a megoldást keresed
  • Van értékesítési vénád
  • Sikerorientált szemlélettel rendelkezel

Ha úgy érzed magadra ismertél és szívesen dolgoznál velem, küldd el jelentkezésed!

Jelentkezem

Ismerj meg

Az ingatlanszakértői pályafutásomat 2008-ban kezdtem, és a szakmát a válság idején tanultam. 3 évig a Duna House-nál, 6 évet pedig az Immo1 franchise hálózatnál töltöttem és bejártam a szamárlétra minden fokát. A nulláról kezdtem, voltam milliomos üzletkötő, irodavezető, alapítottam 6 irodát és kiképeztem több mint 200 üzletkötőt.

10 év ingatlanközvetítői múlttal a hátam mögött úgy éreztem, hogy a franchise hálózat inkább akadályoz, mint támogat a céljaim elérésében, ezért végül egy saját ingatlanközvetítő cég létrehozása mellett döntöttem.

Néhány éve viszont az oktatás került életem középpontjába és legfőbb célommá vált, hogy előadásaimon, könyveimen és Youtube videóimon keresztül megosszam a tudásom az emberekkel és segítsek megérteni az ingatlanpiac működését.

Mlinárik Márton

ingatlanspecialista, közgazdász, vlogger

Akik már velem dolgoznak

Matosics Zoltán

Tervező grafikusként és projektmenedzserként kerestem a paprikáskrumplira valómat, és útkeresésében voltam, mikor Marcival találkoztunk egy rendezvényen. Az ingatlanok világa vonzott, de soha nem dolgoztam sales-esként. És igazából nem is nagyon tudtam elképzelni magamat, ahogy a hideghívások közben tépem ki szálanként a saját hajam. De ahogy Marci beszélt az ingatlanos szakmáról, az magával ragadott. Jelentkeztem nála, hogy csatlakoznék a csapatához. Nulláról kezdtem, de az első néhány hónapban Marci igyekezett a fejembe tölteni minden tudást az üzletkötéssel és az ingatlanokkal kapcsolatosan. Most 2 éve dolgozom az Ypsilon Home-nál. A múlt évben én lettem az év legeredményesebb üzletkötője. Szóval azt hiszem jól sikerült a kiképzés 🙂

Magyar Ferenc

Marcival az ismeretségünk már legalább másfél évtizedes, illetve az idők során többször voltunk kollégák. Aztán engem az élet először Indonéziába, majd Írországba sodort, de az ingatlanok világa mégis folyton csábított vissza. Úgy gondoltam, hogy van annyi tapasztalatom, hogy ha visszajövök Magyarországra, csinálok egy kis ingatlanirodát a saját elveim, elképzeléseim szerint. Egy olyan céget képzeltem el, ahol a cél a maximális ügyfél-elégedettség, és az egyenes beszéd, a korrektség valamint a csapatszellem alapvető értékeknek számítanak. Majd mikor visszajöttem, felvettem újra Marcival a kapcsolatot, és egy sörözés alkalmával elmondta, hogy az elképzelése szerint milyen cég lesz az Ypsilon Home. A fentieken túl azt ígérte, hogy a keresetem több lesz, mint írországban. Nem sokat gondolkodtam, másnap egymás kezébe csaptunk. Ennek már 3 éve, és azóta sem bántam meg, hogy haza jöttem.

Herbály Szabina

2 éve már, hogy az Ypsilon Home csapatához csatlakoztam irodakoordinátor – asszisztensként. Két gyermekes anyukaként fontos volt nekem, hogy rugalmas legyen az időbeosztásom, és otthonról is végezhessem a munkámat, ha éppen úgy adódik. Ugyanakkor nem szeretem a monotonitást, változatos munkát akartam. A jelenlegi munkám annyira sokszínű, hogy minden igényemet kielégíti. Van, hogy a cég vállalatirányítási rendszerével bíbelődök, van, hogy grafikusként dolgozom, és van, hogy én vagyok az ügyfélszolgálat. Ugyanakkor megvan a szabadságom, és egy nagyszerű csapat tagja lehetek. Remélem még sokáig együtt dolgozunk!

Kiss László

8 évvel ezelőtt Marci egyik ingatlanirodájában voltam zöldfülű ingatlanos. Aztán elváltak útjaink, és én is bejártam a szamárlétra minden fokát. Voltam irodavezető, irányítottam értékesítő csapatot, tanítottam a szakmát… Majd ebbe belefáradva egyedül találtam magam, és szabadúszó ingatlanosként dolgoztam. Mivel jól kerestem, elégedettnek kellett volna lennem. De valami mégis hiányzott. A munka egyre fárasztóbbá vált, és aztán a sikerek is elmaradoztak. Kezdtem kiégni. Egy ismerősöm látta, hogy már nem mennek jól a dolgaim, és azt kérdezte: Miért nem beszélsz Mlinarik Marcival? A mostani piacon mindenki sír-rí, mint a fürdős kurva, de az ő csapata fejlődik, rengeteg lakást adnak el, és ráadásul tök jó céges bulikat csinálnak. Ráadásul náluk nincs hideghívás, Marci szerzi az ügyfeleket az üzletkötőinek.” Na persze, gondoltam, mese habbal…
Nem sok reményt fűztem hozzá, de meghívtam Marcit egy ebédre. Azt hittem, két kézzel fog kapkodni utánam, hiszen egy nagy tapasztalttal rendelkező ingatlanos vagyok. De azt mondta “Laci, elmondom miért nem fogsz nálam dolgozni: Mert te a saját magad főnöke vagy, nem akarsz vezetőt magad fölé. És nem is akarsz senkivel osztozni a pénzeden.” Betalált amit mondott. Egy darabig őrlődtem, majd én kértem meg, hogy mondja el, milyen feltételekkel lehetek a csapata tagja. Ennek egy fél éve már. Az elmúlt fél évben megdupláztam a bevételem, és érzem, hogy újra visszatért a régi lendületem, úgy érzem megtaláltam a helyemet a csapatban, és örülök, hogy váltottam!

Jelentkezés!

Jelentkezz és legyél te ingatlanszakértő csapatom legújabb tagja!