Gondosan összeválogatott, profi csapatunkkal teljeskörű és minőségi szolgáltatást nyújtunk, legyen szó akár ingatlan értékesítésről, vételről vagy hitelügyintézésről.

Mikor ajánljuk ingyenes konzultációnkat?

Ha nem tudod milyen szolgáltatásra lenne szükséged

Bizonytalan vagy hogy eladd, megtartsd vagy bérbe add ingatlanod? Esetleg vásárolnál és nem tudod hogyan vágj neki? Akkor vedd igénybe konzultációs lehetőségünket és beszéljünk!

Ha szeretnél jobban megismerni minket

Mielőtt bárkinek, bármit is fizetnél, szeretnéd tudni, kire is bízod rá életed legnagyobb vagyontárgyát? Ismerd meg jobban szakértőinket!

Konkrét kérdésre szeretnél gyors választ kapni

Elakadtál valahol az adás-vételi papírmunkában és nem tudod hogyan tovább? Ingatlanspecialistáink szívesen segítenek rövid kérdéseid megválaszolásában.

Ismerd meg ingatlanszakértőinket!

Magyar Ferenc

Ingatlanspecialista, hitelszakértő

Már több mint 22 éve foglalkozom értékesítéssel, a tapasztalataim eleinte a hitel és a pénzügyi szektorban szereztem, majd Nyugat-Európába és később Dél-Kelet-Ázsiába sodort az élet, ahol volt lehetőségem tovább fejleszteni az emberismeretem és a kommunikációs képességeim. Pályám során több mint 100 ingatlan adás-vételben vettem részt. Az évek alatt az ingatlan és pénzügyi piacon megszerzett tapasztalattal és szakértelmemmel a legmagasabb szintű ügyfél-elégedettség elérésére törekszem.

Matosics Zoltán

Ingatlanspecialista

Tervezőgrafikusként diplomáztam, mely szakmát 14 évig műveltem. A vizuális kommunikáció mellett évekig foglalkoztam kintlévőségkezeléssel, műszaki cikkek és szállás-értékesítéssel, valamint a marketing- után építőipari fejlesztési projektvezetéssel. Kizárólag olyan feltételekkel dolgozom (kollégáimmal, partnereinkkel együtt), hogy kiemelt minőségben és kiemelt figyelemmel tudjam végigkísérni minden rám bízott ingatlan értékesítési projektemet.

Sánta Bence

Ingatlanspecialista

A Tatabányán eltöltött, megyei válogatott focista éveim után végül gazdasági irányban tanultam tovább és közgazdászként diplomáztam. Kezdetben a Fundamentánál szereztem tapasztalatot személyi bankárként, azóta pedig már Marci csapatát erősítem, mint ingatlanközvetítő. Én magam már 20 éves korom óta aktív ingatlanbefektetőként tevékenykedem, így az ingatlanértékesítés mellett befektetéssel kapcsolatos kérdésekben is örömmel segítek.

Mészáros Gábor

Ingatlanspecialista

Budapesten születtem, de korán elköltöztem külföldre, hogy tapasztalatot szerezzek és angolul tanuljak. Egy londoni egyetemen diplomáztam Marketing Kommunikáció szakon és ezen a területen is dolgoztam egészen addig amíg az ingatlanpiac dinamikája fel nem keltette az érdeklődésemet. Úgy érzem, hogy itt tökéletesen tudom kamatoztatni az eddig megszerzett képességeket, hogy kiváló élményben legyen az ügyfeleinknek része. Mlinárik Márton tanításával és iránymutatásával egy sikeres és profi csapat tagja lehetek, mindemellett ez lehetőséget teremt, hogy a legjobb rálátásom legyen az aktuális ingatlanpiacra.

Kiss László

Ingatlanspecialista

9 éve foglalkozom értékesítéssel, azon belül ingatlan értékesítéssel és befektetésekkel. Emellett egy évig voltam irodavezető, ezáltal nem csak csinálom, hanem tanítottam is a szakmát. Maximum 10-15 ingatlannal foglalkozom egyszerre, ami által több energiát, időt, marketing összeget, odafigyelést tudok az Ön lakására fordítani!Küldetésem modernizálni az ingatlan értékesítést, hogy némileg felhígult szakmámban kitűnjek és értéket képviseljek ügyfeleim számára. Meghatározott ideig és egy abszolút működő módszerrel dolgozom. Az ingatlanjaim 98%-át sikeresen értékesítettem és úgy kezelem a megbízásaimat, mintha a sajátom volna!

Segítünk!

Jelentkezz egy kötelezettségmentes, 15 perces konzultációra!