XIV. ker. Ilka utca – tégla lakás

Ár:

Alapterület: 92 m2

Szobák: 3

Ingatlan állapota: jó állapotú

Komfort: összkomfortos

Emelet: 3

Épület szintjei: 3

Lift: van

Belmagasság: 3 méternél magasabb

Légkondícionáló: nincs

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: külön helyiségben

Tájolás: délnyugat

Kilátás: utcai

Fűtés: gáz konvektor

Kertkapcsolat: nincs

Parkolás: utca, közterület

MAGAS EMELETI, NAPFÉNYES, CSENDES, KIVÁLÓ ELRENDEZÉSŰ, NAGYPOLGÁRI INGATLANT AJÁNLOK FIGYELMÉBE!
JÖJJÖN EL ÉS RAGADJA MEG EZT A KÍNÁLKOZÓ LEHETŐSÉGET!

A XIV. kerület közkedvelt részén, a megújult Városliget és a Puskás Aréna szomszédságában, azon belül is az Ilka utcában eladó egy papíron 91 nm-es (valóságban 92 nm), nappali + 2 hálószobás, de könnyen amerikai konyhás nappali + 3 hálószobássá alakítható, csendes, tágas terekkel rendelkező, nagyon hangulatos és otthonos, jó állapotú, 3. emeleti (legfelső), téglaépítésű nagypolgári lakás.

Kizárólagos Megbízás! Előre egyeztetett időpontban lehet megtekinteni a lakást.

AJÁNLÁS BEFEKTETÉSRE:
Mindenkinek, aki hosszú távú, stabilan jövedelmező anyagi befektetésben gondolkodik és biztonságban szeretné tudni a vagyonát. Remek fekvése és kialakítása miatt, értékmegőrző beruházás! Az értékét nem veszíti el, az évek során csak felértékelődik.

AJÁNLÁS SAJÁT RÉSZRE:
Kiváló lehetőség pároknak, családosoknak, családalapítás előtt állóknak, akik kitűnő infrastruktúrával és közlekedési lehetőségekkel ellátott, napfényes, csendes, nagypolgári stílusú otthonra vágynak.

MIÉRT ÉRDEMES EZT VÁLASZTANIA?
– A lakás a 3. emeleten (legfelső), egy szépen karbantartott, liftes társasházban található. A ház csendes, kulturált lakóközösséggel rendelkezik. A közös képviselő elmondása alapján, jó anyagi helyzettel bír.
– Tökéletes elrendezéssel és kiváló adottságokkal rendelkezik. 2 külön nyíló szoba, tágas nappali, ablakos konyha étkezővel, 3,57 méter belmagasság (azaz fekvő galéria kialakítása lehetséges), könnyen amerikai konyhás nappali + 3 hálószobássá alakítható. Nézze meg az átalakítási lehetőséget! 
– A teljes vételár kifizetését követően, azonnal költözhető. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. Készpénzzel és banki hitellel is megvásárolható.
– Infrastrukturálisan jól kiépített, frekventált környéken található.

AKÁR TELJES BERENDEZÉSSEL EGYÜTT IS ELADÓ!

Ha Ön ilyen paraméterekkel rendelkező lakást vagy befektetési lehetőséget keress, ne is keresse tovább, megtalálta.

HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG!
SZÉP NAPOT!

Eladó az Ön lakása is? Szeretné magas minőségben, határidőre és a legjobb áron értékesíteni? Ha a válasz igen, keressen elérhetőségeimen. ELADJUK AZ ÖN LAKÁSÁT IS!

Hitellel kapcsolatban független hitelszakértő partnerünk díjmentesen tájékoztatja önt, a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

HIGH FLOOR, SUNNY, QUIET, EXCELLENT LAYOUT, GREAT CIVIL PROPERTY RECOMMENDED!
COME AND HAVE A LOOK AT THIS BARGAIN!

In a popular part of the XIV district, next to the renewed Varosliget and Puskas Arena. Also on Ilka Street, a 91 sqm (actually 92 sqm) apartment for sale with a living room + 2 bedrooms, but can easily be converted into 3 bedrooms. It’s quiet, spacious, very cozy, homely, unencumbered, ready-to-move-in, low-maintenance, good condition, 3rd floor (top), brick-built high-class apartment. In a well-maintained apartment building with an elevator. 

If you are looking for an apartment or investment opportunity with these parameters, look no further,
you have found it.

Give me a call and make an appointment for viewing!
HAVE A GOOD DAY!