XI. kerület, Budafoki út – tégla lakás

Ár:

Alapterület: 28 m2

Szobák: 1

Ingatlan állapota: felújított

Építés éve: 1960

Típus: tégla lakás

Komfort: összkomfortos

Épület szintjei: 6

Lift: van

Belmagasság: 3 méternél alacsonyabb

Légkondícionáló: nincs

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: egy helyisében

Kilátás: udvarra néz

Fűtés: elektromos fűtőpanel

Kertkapcsolat: nincs

Parkolás: utca, közterület - fizetős övezet

Új tulajdonosát várja a XI. kerületben, ezen belül pedig a Budafoki úton egy modern, fiatalos lakás, amely jelenleg AirBnb és Booking szállásként üzemel. 

Ingatlan

Az ingatlan egy rendezett anyagi háttérrel rendelkező 6 szintes épületben található. 
A 28 m2-es alapterület praktikus helykihasználás miatt tágasabbnak tűnik. A lakás amerikai konyhával, tágas és világos szobával és fürdőszobával rendelkezik.

Bátran ajánljuk azoknak, akik szeretnének Budapesten élni, de mégsem közvetlenül a belvárosban. Mindenképpen fontos megemlíteni a közel 4 méteres belmagasságot, amely egy beépített galériára is lehetőséget teremt. 

Jó választás lehet egyedülálló személynek vagy akár egy párnak. 

Környék

A környék nyugodt, jól megközelíthető és sétatávolságban található az Allee bevásárlóközpont , Life 1 konditerem, Spar, kisboltok, szolgáltatók (bankok, fodrász stb.) és a Duna-part. 

Az ingatlan hibátlan műszaki és szerkezeti állapotnak örvend, ami azt jelenti, hogy birtokbavétel után azonnal költözhető. Nemrégiben esett át egy felújításon, ezáltal teljesen költségmentes. 

A közös költség 15 000 HUF/hó, amelyból 6000 HUF a felújítási alap. Megtörtént a teljes elektromos hálózat cseréje az épületen belül. 

A megfelelő hőmérsékletet elektromos fűtőpanelek biztosítják.

Ajánlás

Befektetésnek is kiváló lehetőség, mivel rövidtávú bérbeadásra alkalmas ingatlanról van szó. A belváros mindössze 15-20 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel. 

Amennyiben felkeltette az ingatlan az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján.