XI. kerület, Bocskai út – tégla lakás

Ár:

Alapterület: 51 m2

Szobák: 2

Ingatlan állapota: jó állapotú

Típus: tégla lakás

Komfort: összkomfortos

Épület szintjei: 6

Lift: van

Belmagasság: 3 méternél alacsonyabb

Légkondícionáló: nincs

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: egy helyiségben

Tájolás: dél

Kilátás: udvari

Fűtés: házközponti egyedi méréssel

Kertkapcsolat: nincs

Parkolás: utca, közterület - fizetős övezet

Eladásra kínálunk egy 51 m2-es FÉLszuterén lakást, amelyben egészen idáig laktak. Ez azért nagyon fontos, mert egyáltalán nem összekeverendő a megszokott szuterén stílusú ingatlanokkal. 

Előszobával, konyhával (ahol kialakítható egy étkező is), tágas fürdőszobával, nappalival és egy kisebb szobával (mindegyiknek van ablaka). 

A lakásnak végig ablakai vannak, amelyek egy belső rednezett zöld kertre néznek, ahol nincs átmenő forgalom, viszont teljes harmónia. Az ablakoknak köszönhetően rendkívül világos, talán még jobban, mint egy átlagos földszinti lakás. 

A falak szárazak, mivel teljesen ki lettek szárítva egy kizárólag ilyen tipusú problémákra szakosodott cég által (AQUAPOL) néhány évvel ezelőtt. Dokumentáció rendelkezésre áll és garancia (!) az új tulajdonos számára. Praktikus elosztása miatt könnyedén berendezhető, így tökéletes otthon válhat belőle. 

Rendezett anyagi háttérrel és azonnal rendelkezésre álló közös képviselettel egy barátságos lakóközösség tagja lehet az, aki ezt az ingatlant választja otthonaként.

Befektetési szempontból is mindenképpen megéri, mivel egy kedvelt és keresett lokáció az albérlők esetében.