VIII. kerület, Vajda Péter utca – tégla lakás

Ár:

Alapterület: 72 m2

Szobák: 3

Ingatlan állapota: felújítandó

Típus: tégla lakás

Komfort: összkomfortos

Emelet: 1

Épület szintjei: 5

Lift: van

Légkondícionáló: van

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: külön helyiségben

Tájolás: északkelet

Kilátás: utcai

Erkély mérete: 32 nm

Fűtés: gáz (konvektor)

Kertkapcsolat: nincs

Parkolás: utca, közterület

Tulajdonostól eladó egy rendezett anyagi háttérrel rendelkező társasházban, a Tisztviselőtelep közvetlen szomszédságában egy 72 nm-es, napfényes, 32 nm-es terasszal rendelkező utcára néző tégla lakás.

Lift van a lépcsőházban. A belmagasság 3.25 m, amely tökéletes teret biztosít az ott élők számára, akár galéria is beépíthető. A lakásban 3 szoba található, konyha és egy fürdőszoba, illetve egy tágas előszoba, ahol kisebb étkező rész könnyedén kialakítható. Az ingatlan költözhető, de felújítandó állapotú. A fűtése gázkonvektorral van megoldva, a meleg vizet villanybojler biztosítja.

Igény esetén saját parkolóhely is bérelhető 2500 ft/hó áron. 

Biztonságos, nyugodt környék. A házat csendes, kultúrált és összetartó közösség lakja. 

A környék tömegközlekedése kiváló, a 99-es busz a közelben áll meg, az 1-es, 24-es és 23 villamos megállók pár perc sétán belül vannak, de a Népliget, a Nagyvárad tér és az Orczy tér is kb. 10 perc alatt elérhetőek, éjszaka a 901 és 909 buszok járnak a közelben.

Szupermarketek, kisboltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, általános iskola, óvoda, bölcsőde pár perc. Nagyvárad tér közelében pedig egyetemek (SOTE, Közszolgálati egyetem stb.)

Befektetésnek is kiváló is lehet, mivel a városnak ezen része egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal telefonon vagy emailben a hét bármely napján. 

ENGLISH

A 72 sqm, sunny, street-facing brick apartment with a 32 sqm terrace is for sale by owner in an apartment building with an orderly financial background, in the immediate vicinity of the Tisztviselőtelep.

There is an elevator in the stairwell. The ceiling height is 3.25 m, which provides perfect space for the people who live there, even a gallery can be built in. The apartment has 3 rooms, a kitchen and a bathroom, as well as a spacious hall where a smaller dining area can easily be created. The property can be moved into, but is in need of renovation. It is heated by a gas convector, and hot water is provided by an electric boiler.

Safe, calm neighborhood. The house is inhabited by a quiet, cultured and close-knit community.

Public transport in the area is excellent, bus 99 stops nearby, tram stops 1, 24 and 23 are within a few minutes’ walk, but Népliget, Nagyvárad tér and Orczy tér are also approx. They can be reached in 10 minutes, and the 901 and 909 buses run nearby at night.

Supermarkets, convenience stores, pharmacy, doctor’s office, elementary school, kindergarten, daycare center a few minutes away. And universities near Nagyvárad square (SOTE, University of Public Service, etc.)

It can also be an excellent investment, as this part of the city is becoming more and more popular.

If you are interested, please feel free to contact me by phone or email any day of the week.