VII. kerület, Király utca – tégla lakás

Ár:

Alapterület: 61 m2

Szobák: 3

Ingatlan állapota: felújított

Építés éve: 1950 előtt

Komfort: összkomfortos

Épület szintjei: -10

Lift: nincs

Légkondícionáló: nincs

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: egy helyiségben

Kilátás: udvari

Fűtés: gáz konvektor

Kertkapcsolat: nincs

Parkolás: utca, közterület - fizetős övezet

Eladnám ezt a Király utcai 61 négyzetméteres 3 szobás felújított lakást a Lövölde térnél. 

Először is, hadd mondjam el neked, hogy ez a lakás elrendezés nagyon ritka ebben a méretben. Nappali + konyha és két különnyíló szoba vár. Kényelmes helyet biztosít a családodnak, a barátaidnak és a mindennapi tevékenységeidnek. A Király utcai lakás tágas és jól elrendezett, így mindenki megtalálja a saját privát terét, miközben a békés együttlét is garantált.

Új padlóburkolatok, frissen festett falak és új konyhabútor is vár rád. Minden apró részletet figyelembe vettünk, hogy neked csak be kelljen költöznöd és élvezned az otthonod minden előnyét. A lakás hangulata stílusos, és egyben visszafogott ami akár te személyiségedhez is remekül passzol.

A Lövölde tér közelében található lakás, ezáltal remek közlekedést kínál, akár a belváros szívébe, akár a Hősök Tere irányába. így mindig könnyedén eljuthatsz a munkahelyedre, az iskolába vagy a különböző szórakozási lehetőségekhez. Ez az otthon számtalan kényelmet és kiváló infrastruktúrát biztosít számodra.

Emlékszel, ahogyan mindig is álmodoztál egy igazi, otthonos környezetről? Ezzel a lakással megvalósíthatod az álmaidat. Gondolj csak bele, ahogy belépsz az ajtón, és azonnal a saját otthonod hangulatát érezheted. Minden részlet, minden sarok az elképzeléseid szerint lett kialakítva.

Most pedig eljött a pillanat, hogy cselekedj! Ne hagyd, hogy ez a lehetőség kifolyjon az kezeid közül. Az álmaid helyszíne itt van előtted, csak nyúlj érte! Ne habozz, vedd fel a kapcsolatot a megadott telefonszámon, és érdeklődj a részletekről. 

A te életed garantáltan sokkal jobbá válik, ha ezt a felújított, tágas és jól elrendezett lakást a sajátoddá teszed. Ne habozz tovább, hozd meg az döntést és vedd meg ezt a gyönyörű otthont. 

Az álmaid otthona csak egy telefonhívásnyira van tőled. Miért várj tovább? Vedd fel a telefont és lépj a következő szintre az életedben! Az igazán boldog és kényelmes otthon most vár rád a Lövölde térnél.