VI. kerület, Bajnok utca – tégla lakás

Ár:

Alapterület: 29 m2

Szobák: 1

Ingatlan állapota: jó állapotú

Építés éve: 1950 előtt

Típus: tégla lakás

Komfort: összkomfortos

Emelet: 1

Épület szintjei: 4

Lift: nincs

Belmagasság: 3 méternél magasabb

Légkondícionáló: nincs

Akadálymentesített: nem

Tájolás: kelet

Kilátás: utcai

Fűtés: gázkazán

Kertkapcsolat: nincs

Parkolás: utca, közterület - fizetős övezet

CSENDES *** UTCAFRONTI KILÁTÁS *** BELVÁROSI KISLAKÁS

ELADÓ a VI. kerület külső-terézvárosi Bajnok utcában egy jó állapotú, 1. emeleti, 29 m2-es garzonlakás – első lakásnak és kiadásra egyaránt tökéletes.


A lakáson a legfőbb műszaki felújításokat a kétezres években elvégezték, melynek keretén belül cserélve lett a teljes villamoshálózat, központi fűtést alakítottak ki (radiátoros hőleadással), valamint cserélték a nyílászárókat. A lakás jelenlegi állapotában is tökélesen használható, ugyanakkor a használat nyomai már látszanak rajta: a vizes helyiségek felújítása, valamint egy tisztasági festés közel időszerű. Ezeket elvégezve egyébként egy kifejezetten szép, újszerű lakássá varázsolható, relatíve kis ráfordítással.

Elosztás


Az előtér egyben van a konyhával, ahol helyet kapott egy kisasztal is – 2-3 főnek ez ideális étkezésre, de akár pultként is funkcionál főzéskor, illetve ha több helyet szeretnénk, lehajtható a fal mellé. A konyhából egy hosszúkás szobába érkezünk, emiatt alkalmas az elosztásra: a felénél egy függönnyel lehet most elválasztani, így az első felében – nevezzük hallnak – két nagy gardróbszekrény és egy kis dolgozóasztal kényelmesen elfér; a második fele a szoba, ami kifejezetten világos az utcára néző ablaknak hála. A hallból a másik irányba nyílik a kádas fürdőszoba a wc-vel egyben. Bőven van hely mosógépnek, akár szárítónak is illetve itt van a központi fűtés kazánja, mely egyben a használati melegvizet is előállítja.

Társasház


A szomszédok kedvesek, sok lakás ki van adva, a ház pénzügyi helyzete pedig kielégítő. A társasház homlokzatának és belső udvarának felújítása tervben van – a szomszéd foghíj telken épített társasházzal párhuzamosan tervezik kivitelezni, mely a lakás értékét is növelni fogja.

Környék


A Bajnok utcának ez a kis szakasza azt a kihalófélben lévő Budapesti belvárost idézi, ahol még lehet a mindennapjainkat élni. A kifejezetten csendes utca miatt kifejezetten alkalmas életvitelszerű tartózkodásra, de 3-3 perc sétával minden irányban buszok, trolik és az Andrássy út, Kodály körönd parknál megálló M1 metró / kis földalatti is elérhetők. A lakás méretéből adódóan fiataloknak 1 perc alatt kiadható, vagy akár első lakásnak is kifejezetten alkalmas. Természetesen a közelben van minden: 1 percen belül 2 élelmiszerbolt, kávézó, étterem, illetve a Szinyei Merse Pál Gimnázium, 3 percen belül 2 dohánybolt, 3 patika, orvosi rendelő, 5 percen belül pedig a Képzőművészeti Egyetem 4 tanszéke, és 3 edzőterem… A Kodály körönd parkja pedig kifejezetten hangulatos kikapcsólódni, de a másik irányban a Westend is sétatávolságra van.

Ha kérdése maradt, vagy csak szeretné megtekinteni, várom hívását!