Üllő, István utca – sorház

Ár:

Alapterület: 101 m2

Szobák: 4

Ingatlan állapota: újszerű

Építés éve: 2008

Komfort: összkomfortos

Épület szintjei: 2

Lift: nincs

Légkondícionáló: van

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: külön és egyben is

Fűtés: gázkazán, hűtő-fűtő klíma

Kertkapcsolat: nincs

Parkolás: udvari beálló

Budapest agglomerációjában, Üllő egyik legkedveltebb részén eladó ez a 2008-ban épült tökéletes állapotú és elhelyezkedésű 101 négyzetméteres sorház! 

Az ingatlan tágas, világos nappalival rendelkezik, amelyből könnyen megközelíthető a konyha. A földszinten előszoba, wc és egy a konyhából nyíló spájz található még. Az emeleten 3 hálószoba és fürdőszoba (wc-vel) található, amelyek az elrendezésükből kifolyólag az ideális otthont jelentik. A lépcső feletti részt a korábbi tulajdonosok beépítették, így egy praktikus gardrób/tároló növeli a helykihasználást. Az utolsó részleges felújítás 2023-ban történt, amely magába foglalja az elektromos hálózatot, teljes belső glettelést, festést és a nyílászárók vasalatainak, kilincseinek cseréjét. 

A fűtésről gázkazán (2 éves) gondoskodik, amelyhez radiátorok vannak felszerelve minden helyiségben. Emellett 2 db hűtő/fűtő klíma egység is van az ingatlanban a forró nyári napokra, illetve a fűtés lehetséges alternatívájaként. Az ingatlan éves földgáz igénye folyamatos fűtés mellett is bőven a jelenleg ismert kedvezményes határértéken belül alakul. A lakás nyílászárói műanyagból készültek és redőnnyel vannak felszerelve, amelyek biztosítják a nyugodt pihenést. 

A házhoz egy hangulatos földszinti terasz és egy intim, belső privát kert tartozik, melyek mind hozzájárulnak az otthon kellemes légköréhez. Emellett az emeleten is található egy terasz, mely további lehetőséget nyújt a pihenésre és kikapcsolódásra. Ez a különleges szabadtéri helyszín ideális a friss levegőn való élvezetekhez, a napfényben való fürdőzéshez vagy akár egy kellemes családi reggelihez. Kisebb tároló egység is rendelkezésre áll a kerti szerszámok, biciklik tárolására. A kert mérete lehetővé teszi, hogy akár egy úszómedencét is ki lehessen alakítani.

Emeleti erkély: 5,18 m2
Földszinti terasz: 22,36 m2
Szabadon használható saját kert: 127m2

A telekommunikációs szolgáltatók közül a Telekom és a Digi is elérhető a lakásban. 

Parkolás az ingatlan előtt található parkolóhelyen, amelynek ára már benne van az eladási árban. Jelenleg két autó részére van kialakítva beálló.

Az újonnan felszerelt ledes világítótestek, lámpák, illetve a konyha gépei (mosogatógép, elektromos sütő és főzőlap) a vételár részét képezik!

Budapest belvárosa mindössze 35-40 perc alatt elérhető autóval. 
Tömegközlekedéssel az 580-as busszal vagy vonattal 30 perc alatt a Kőbánya-Kispest metróállomás is elérhető. 

Közelben található gyógyszertár, szupermarket, kisbolt, piac és minden más egyéb szolgáltatás, amelyre szükség lehet. 

Tesco – 17 perc séta 
Spar – 16 perc séta 
Penny Market – 10 perc séta 
Játszótér, KRESZ park – 1 perc séta
Üllő Csicsergő Óvoda – 5 perc séta
Üllői Árpád Fejedelem Általános Iskola – 18 perc séta 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen bizalommal üzenetben vagy telefonon a hét bármely napján! 

ENGLISH

In the agglomeration of Budapest, in one of the most popular parts of Üllő, this 101 square meter terraced house built in 2008 is for sale in perfect condition and location!

The property has a spacious, bright living room with easy access to the kitchen. On the ground floor there is also a hall, toilet and a pantry opening from the kitchen. Upstairs there are 3 bedrooms and a bathroom (with toilet), which, due to their layout, represent the ideal home. The part above the stairs was built in by the previous owners, so a practical wardrobe/storage increases the use of space. The last partial renovation took place in 2023, which includes the electrical network, complete interior smoothing, painting and the replacement of door and window fittings and handles.

Heating is provided by a gas boiler (2 years old), for which radiators are installed in all rooms. In addition, there are 2 cooling/heating air conditioning units in the property for hot summer days and as a possible alternative to heating. Even with continuous heating, the property’s annual natural gas demand is well within the currently known discount limit. The doors and windows of the apartment are made of plastic and are equipped with shutters, which ensure a peaceful rest.

The house has a cozy terrace on the ground floor and an intimate, private interior garden, which all contribute to the pleasant atmosphere of the home. In addition, there is a terrace on the first floor, which provides additional opportunities for rest and relaxation. This special outdoor location is ideal for enjoying the fresh air, bathing in the sun or even a pleasant family breakfast. A smaller storage unit is also available for storing garden tools and bicycles. The size of the garden allows even a swimming pool to be built.

Upper balcony: 5,18 sm
terrace: 22,36 sm
Private garden: 127m2

Among the telecommunication service providers, Telekom and Digi are available in the apartment.

Parking in the parking space in front of the property, the price of which is already included in the sale price. There is currently a parking space for two cars.

The newly installed LED lighting fixtures, lamps, and kitchen appliances (dishwasher, electric oven and hotplate) are part of the purchase price!

Downtown Budapest can be reached in just 35-40 minutes by car.
The Kőbánya-Kispest metro station can be reached in 30 minutes by public transport with bus number 580 or by train.

There is a pharmacy, supermarket, convenience store, market and all other services you may need nearby.

Tesco – 17 minutes walk
Spar – 16 minutes walk
Penny Market – 10 minutes walk
Playground, KRESZ park – 1 minute walk
Üllő Csicsergő Kindergarten – 5 minutes walk
Üllői Árpád Fejedelem Primary School – 18 minutes walk

If I have piqued your interest, please feel free to contact me by message or phone any day of the week!