Tát, Újtelep – családi ház

Ár:

Alapterület: 195 m2

Szobák: 5

Ingatlan állapota: felújított

Típus: családi ház

Komfort: duplakomfortos

Épület szintjei: 2

Lift: nincs

Légkondícionáló: nincs

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: külön és egyben is

Fűtés: hőszivattyú, gázkazán

Kertkapcsolat: van

Parkolás: önálló garázs

Takarékos otthon!

Komárom-Esztergom megyében Tát városában eladó szép állapotú, felújított családi ház medencével. Tát Budapesttől 47 km-re lévő Duna menti kisváros. Esztergomtól 8 km-re található. Az ingatlan csendes utcában található.

Az ingatlan több ütemben épült. A földszinten nappali, konyha étkezővel, zuhanyzós kétmosdós fürdőszoba wc-vel, mosókonyha valamint a 2 állásos garázs és medence található. A három hálószoba a tágas tetőtérben kapott helyet. Az emeleti fürdőszoba fürdőkáddal szerelt. 
Az ingatlan fűtését korszerű Daikin levegő-víz hőszivattyú biztosítja, valamint a korábbi gázkazán is rendelkezésre áll. A garázskapu nyitását automata rendszer biztosítja. Az udvaron öntözőrendszer segíti a növények öntözését, mely a fúrt kútról nyeri a vizet. Ha olyan otthont keres ami hosszú éveken keresztül korszerű marad és két generáció együttélésére is alkalmas, akkor várom hívását!

Infrastruktúra:

A környéken sok fiatal kisgyermekes család él. Közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, patika. A környéken több játszótér is található.

Közlekedés:

Az Esztergomi úton haladva Esztergom történelmi városa 10 perc alatt elérhető autóval, ahol mindent ügyet elintézhet és be is vásárolhat.