Piliscsaba, Magdolnavölgy- házrész

Ár:

Alapterület: 188 m2

Szobák: 4

Ingatlan állapota: jó állapotú

Típus: házrész

Komfort: összkomfortos

Épület szintjei: 2

Lift: nincs

Légkondícionáló: nincs

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: külön helyiségben

Fűtés: gázkazán, padlófűtés

Kertkapcsolat: nincs

Parkolás: udvari beálló

MEGHITT KÖRNYEZET *** TÁGAS ÉLETTÉR *** FIATAL LAKÁS

ELADÓ Piliscsaba – Magdolnavölgyben egy kétezres években épült társasház teljes második emeletén kialakított 188 m2-es, amerikai konyhás, étkezős nappali + 3 szobás, szép állapotú lakás. Ideális választás lehet családosok vagy – a lakás oszthatósága miatt akár – befektetőknek is. A lakás egy csendes, természetközeli, szépen kiépült lakóparkban van a vonatállomástól mindössze 10 perc sétára, és egy felszíni autóbeálló tartozik hozzá.

Az ingatlan jogi háttere teljesen rendezett, külön albetéten szerepel – tulajdoni lapja tiszta, tehermentes és hitelezhető!

ELOSZTÁS, HELYISÉGEK
A bejárati ajtó a lépcsőház első emeletén található – gyakorlatilag a 2. emeletre felvezető lépcsősor már a lakás része – egész nap benapozott előtere. Amikor felérünk az emeletre, balra nyílik az igazán tágasnak mondható (88 m2-es) nappali amerikai konyhával, étkezővel és erkéllyel. A nappalból balra az egyik hálószoba nyílik, jobbra pedig a fürdőszoba – masszázskáddal, finn szaunával, külön zuhanyzóval és törülközőszárítóval. A WC külön nyílik és külön bidével felszerelt, valamint egy közel 7 m2-es gardróbszoba. Innen továbbhaladva először a gyerekszoba, majd a dolgozószoba és ismét az előtér / lépcsőház – tehát a lakás körbejárható. Minden szobának (4) van külön erkélye, amelyek alapterülete nincs beleszámolva a lakáséba. Emellett minden szoba osztható, tehát észszerű felújítási költségből kivitelezhető 2 db 100 m2-es amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás lakás!

MŰSZAKI TARTALOM
A ház tégla építésű, szigetelt. A lakás belmagassága 271 cm, és hiába tetőtéri, a bruttó alapterület teljes egészében használható, ugyanis a parapet magassága 140 cm – tehát onnan indul csak ferde tetősík. Sok ablakkal van szerelve, ezért kifejezetten világosnak mondható a lakás, de a hálószobákban van redőny is. A meleg vízről és fűtésről egyaránt egy belső égésterű fali turbós kombi cirkó gázkazán gondoskodik, részben radiátoros hőleadással, részben pedig padlófűtéssel. A klímának elő vannak készítve a kiállások, de az eddigi tulajdonosok nem tartották indokoltnak a beszerelést.

KÖRNYEZET
A házban 6 lakás található, főként családosok és/vagy idősebbek a szomszédok. 6 társasház tartozik egy közös képviselet alá. A Magdolnavölgyben található lakópark egy kifejezetten jól szituált hely: impozáns ingatlanok, csendes, nyugodt, békés, természetközeli. Található itt egy egy magán-bölcsőde, játszótér és szabadtéri fitnesz-park, egy kis tavacska, a vonatállomás 10 percre, és annak túloldalán a Ferenc forrástól egy becsatlakozás a Kéktúra-útvonalra.

KÖZLEKEDÉS
Míg vonattal 40 perc alatt bent vagyunk a Nyugati pályaudvaron, autóval a 10-es útra tudunk közvetlenül rákanyarodni.

Ha maradt kérdése, vagy csak szeretné megtekinteni, várom hívását!