VIII. kerület, Orczy út – tégla lakás

Ár:

Alapterület: 43 m2

Szobák: 2

Ingatlan állapota: felújítandó

Típus: tégla lakás

Komfort: komfortos

Emelet: 1

Épület szintjei: 4

Lift: van

Légkondícionáló: nincs

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: egy helyiségben

Kilátás: udvari

Fűtés: gáz konvektor

Kertkapcsolat: nincs

Parkolás: utca, közterület

BEFEKTETŐKNEK *** ELSŐ LAKÁST KERESŐKNEK

ELADÓ a VIII. kerület Orczy úton, a belváros peremén, egy első emeleti, jó elosztású, felújítandó, másfél szobás polgári lakás. A szuper közlekedés ellenére – a belső udvarra néző ablakok miatt – a lakás csendes. Aki otthon van a felújításban, vagy csak a saját igényeire szeretné szabni leendő lakását (befektető esetén: hozamtermelő befektetését), annak ez remek lehetőség, mert egy folyamatosan fejlődő lokációban, jó áron kap, egy tágas térérzetű (3,4 méteres, nagy belmagasságú), egyszerűen és költséghatékonyan felújítható lakást (lásd alább).

A LAKÁS

– RÖVID- ÉS HOSSZÚTÁVON IS KÖNNYEN KIADHATHATÓ!
– HITEL- és CSOK PLUSZ KÉPES (1 gyerekig),
– Tehermentes, 
– Elővásárlási jog pedig nincs a házban. 

AZ INGATLAN LAKHATÓ ÁLLAPOTBAN VAN, de évtizedek óta nem költöttek rá (nyílászárók, burkolatok stb.) tehát időszerű. Noha műszakilag rendben van, a falak szárazak(!) – tehát vizesedésnek, beázásnak nyoma nincs – és egyébként minden közmű használható, mégis érdemes költeni rá:

– AZ ELEKTROMOS HÁLÓZAT bővítendő és a vezetékeket is érdemes cserélni a falban, mert nem a mai fogyasztókra van méretezve.

– KÖNNYEN LEHET BELŐLE KÉT ÉS FÉLSZOBÁS LAKÁS, amennyiben a jelenlegi konyhát egy második hálószobává, a nagyobbik szobát pedig amerikai konyhás nappalivá alakítják (mivel a fürdőszoba két oldalán van mindkettő, csak a falat kell átfúrni a víz átvezetéséhez).

– A FŰTÉSRŐL jelenleg parapetes gázkonvektorok gondoskodnak – ezek cseréjét hőleadós parapetes kondenzációs kazánra a legegyszerűbb és költséghatékonyabb megoldani (melyre akár plusz radiátorok és melegvíztározó is ráköthetők. 

KÖRNYÉK, KÖZLEKEDÉS


A lakás a szépen felújított és folyamatosan gondozott Golgota téri park, egy ALDI, kínai üzletek, és nagyon sok egyetem közvetlen közelében van. 5 perc sétára viszont tényleg minden megtalálható: a mesés Orczy kert, gyógyszertár, rendelő, bölcsőde-óvoda, általános- és középiskola, és a már említett egyetemek. Ha valaki mégsem szeretne sétálni, 5 villamosjárat, 4 busz, 1 troli és 1 éjszakai busz áll a rendelkezésére a kaputól másfél perc sétatávolságon belül. Ha pedig autózna: 2 benzinkút 1 percen belül, M5 autópálya és 2 Duna híd is 5 percen belül!

Ha felkeltette az érdeklődését, kérdése lenne vagy csak szeretné megtekinteni várom hívását!