Ócsa – családi ház

Ár:

Alapterület: 200 m2

Szobák: 5

Ingatlan állapota: újszerű

Építés éve: 2011

Típus: családi ház

Komfort: luxus

Lift: nincs

Légkondícionáló: van

Akadálymentesített: nem

Fűtés: hőszivattyú, hűtő-fűtő klíma, padlófűtés

Kertkapcsolat: nincs

Parkolás: önálló garázs, benne van az árban

ELADÓ LUXUS OKOSOTTHON GARZON REZSIVEL !!!

„Hatalmas 1833 nm-es SAROKTELEK, KERÍTÉSSEL és elektromos kapus BEJÁRATTAL!”

Budapest agglomerációjában, Ócsán, egy megnyerő, mediterrán stílusú 200 m2-es családi ház impozáns 1833 négyzetméteres dupla telken az öné lehet.

A ház 2011-ben épült, Wolf System Ultra Mega falrendszerből, ami 38,5 cm vastagságú prémium minőségben szigetelt falazatot eredményez. A meleg vizet és a teljes villany felhasználást, elektromos autó töltéssel együtt, a 12 kW napelem és hőszivattyú biztosítja.

Az ingatlan rendelkezik egy TÁGAS, napsütötte terasszal, hatalmas 60 nm-es DUPLA GARÁZZSAL, és nem egy, hanem két tárolóval, mindkettő 30 nm-es. 

AZ EXTRÁKRÓL sem feledkezhetünk meg: a házhoz tartozik egy KÜLÖNÁLLÓ, FANTASZTIKUS, 40 nm-es KIS OKOSHÁZ, amely tökéletes helyszínéül szolgálhat családi összejöveteleknek. KÉT GENERÁCIÓ kényelmes egymás mellett élését is szolgálhatja! Az INTELLIGENS HÁZ mozgalom követőinek szánt MEGLEPŐEN MINIMÁLIS REZSIKÖLTSÉG a 12 kW Napelem és a 9 Kw teljesítményű Hőszivattyú rendszernek köszönhető. 

Az elosztása ELŐNYÖSnek mondható: konyha, étkező és BELSŐ TEREKBEN KÁPRÁZATOSAN VILÁGOS nappali várja a leendő tulajdonost, emellett három hálószoba és fürdőszoba biztosítja a kényelmet. 

AZ EXTRA KOMFORT érdekében a szülői hálóhoz saját gardrób és FÜRDŐSZOBA tartozik. Az otthon melegét a PADLÓFŰTÉS biztosítja, a 7 kilowatt teljesítménnyel bíró klímaberendezések pedig mind hűtenek, mind fűtenek. A BEÉPÍTETT KONYHÁBAN az AEG gépek kerültek beépítésre, a garázsban pedig két elektromos autó töltő is megtalálható. 

A ház SAJÁT KERTJÉBEN a gondozott gyep öntözőrendszerrel lett kiépítve. Mindemellett AZ EGÉSZ INGATLAN KÖRBE VAN KERÍTVE, így élvezheti a kert és az udvar intimitását!

EKÖZBEN pedig mindössze egy ugrásnyira van Budapesttől. A telek tágas, 1833 nm-es, így akár még további bővítési lehetőségekkel is rendelkezik, hiszen a beépíthetősége 30%.

Díjmentes hitelügyintézéssel és kedvezményes ügyvédi díjjakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére!