Fót, Öreghegy – családi ház

Ár:

Alapterület: 587 m2

Szobák: 7

Ingatlan állapota: újszerű

Típus: családi ház

Komfort: duplakomfort

Épület szintjei: 3

Lift: nincs

Légkondícionáló: van

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: külön és egyben is

Kilátás: panorámás

Fűtés: gázkazán, hűtő- fűtő klíma

Energetikai tanúsítvány: CC

Kertkapcsolat: van

Parkolás: önálló garázs

NAGYBIRTOK TÁGAS, HÁROMSZINTES VILLA ERDŐ, GYÜMÖLCSÖS ÉS TERMÉSZETKÖZELSÉG

Elhelyezkedés

Fót-Öreghegy településrészen eladó egy szőlődűlőkkel, erdővel és a Fóti Somlyó Természetvédelmi területtel határolt villa a domboldalban Budapesti látképpel. Maga a csend és nyugalom szigete, mely magában rejti egyszerre az aktív kikapcsolódás lehetőségét is a fővárostól pár percre.
Az óriási, 3 szinten közel 600 m2 hasznos alapterületen elterülő laktér, akár 3 generáció számára is tágas, kényelmes otthont jelenthet. Az átgondolt tervezés, a belsőépítészet és magas minőségű kivitelezés jelenik meg a ház minden szegletében. 

A ház

A ház rendkívül jól felszerelt: a központi gázkazán mellett egy 300l-es melegvíz tartály is van a kazánszobában (Viessmann Vitogas 100 + Vitocell 300 Fűtésrendszer), ezek felelnek a meleg vízért és fűtésért – a hőt radiátorok adják le a ház minden helyiségében, tehát a teljes félszuterén szinten beleértve a garázst is és a fenti közlekedő folyosókon is). Emellett vannak hűtő-fűtő klímák is, melyeket a földszinti nappaliban és hálószobában, illetve az emeleten két szobában tudunk használni. A földszinti konyha természetesen gépesített: kétajtós hűtő, mosogatógép, elektromos légkeringetéses sütő és kerámia főzőlap szagelszívóval. Van továbbá központi porszívó is – a ház minden szintjén lehet rá csatlakozni, kandalló a nappaliban, minőségi (szinte új) tömörfa bútorok, thermo nyílászárók redőnnyel szinte mindenhol, 47 m mélyen fúrt kút hidrofor tartállyal, motoros garázs és kertkapu, valamint feszített víztükrű kerti medence, mely melegvízzel is feltölthető.

A FÉLSZUTERÉN ALSÓ SZINTEN található kettő önálló garázs. A közlekedőn kívül a többi helyiség akár laktérré is alakítható, ugyanis a méretek, belmagasság és ablakok mind adottak hozzá. Jelenleg található itt kettő háztartási és egy kazánhelyiség, óriási tárolószoba (raktár), dolgozószoba, és a medencéhez készült kijárat mellett egy tágas fürdőszoba. Szintén ezen a szinten, de külső bejárattal közelíthető meg egy külön kerti tároló.

A FÖLDSZINT egy központi tágas (több mint 5m-es belmagasságú) előtérrel indul, a garázsból is ide vezet fel a lépcső, illetve innen lehet felmenni az emeletre is. A kamrával és étkezőrésszel kialakított teraszos konyha mellett egy hatalmas, közel 90 m2-es nappalit, egy tágas, szintén teraszos hálószobát, kisebb (de ablakos, tehát szobává alakítható) gardróbszobát, nagy fürdőszobát és külön WC-t találunk még a szinten.

Az EMELETRE felérve a galérián találjuk magunkat, ahonnan körben rálátunk a földszinti előtérre. 
Egy erkélyes szoba és a közlekedő nyílik innen, majd további 3 szoba és egy fürdőszoba. 

A birtokhoz erdő, csepegtetőrendszerrel táplált gyümölcsös és sok termőföld tartozik (a környéken szőlőt termesztenek sokan). 
Kirándulni nem kell sokat mennünk, ugyanis a Somlyó mellett terül el a ház, gyönyörű tájjal.
A telek kőzúzalékkal szórt úton közelíthető meg, a közelben van Fót belvárosa, az M3 autópálya, M0 körgyűrű és Budapest határa is.

Ha kérdése maradt vagy csak megtekintené, állok rendelkezésére!