XIII. kerület, Frangepán utca – tégla lakás

Ár:

Alapterület: 79 m2

Szobák: 3

Ingatlan állapota: újszerű

Komfort: összkomfortos

Épület szintjei: 4

Lift: van

Belmagasság: 3 m-nél alacsonyabb

Légkondícionáló: van

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: egy helyiségben

Kilátás: utcai

Kertkapcsolat: nincs

Parkolás: utca, közterület

Eladásra kínálom ezt a magas szinten felújított luxuslakást a XIII.kerületben. 

Az ingatlan 79 négyzetméter alapterületű, amely egy hatalmas amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkezik. A legfrissebb trendek és technologiák szerint lett kialakítva, amely minden tulajdonos igényét és vágyát kielégíti. 

Teljeskörű felújításon esett át 2023-ban, amelyről fényképes dokumentáció is készült. 

Az ingatlan fűtése és a melegvíz ellátása víz-levegő hőszivattyú segítségével történik. Mindemellett egy BWT AQUA PERLA vízlágyító is rendelkezésre áll, mely minden vizes helyiségben szolgáltatja a tisztított vizet. A lakásban van klíma és riasztórendszer is. Mindemellett H tarifával rendelkezik a kedvezőbb rezsi költségek elérésének érdekében.

Minden helyiség padló fűtéssel és mennyezeti hűtéssel szolgáltatja a tökéletes hőérzetet, amely a LOXONE OkosOtthon rendszerrel mobiltelefonos applikáción keresztül bárhonnan vezérelhető páratartalom és hőmérséklet szerint. 

Bútorozottan és gépesítve várja az új tulajdonosát, ami azt jelenti, hogy ide mindössze be kell költözni, mert az ingatlan teljes mértékben kulcsra kész. 

Elhelyezkedés: Árpád híd 5 perc sétára található. Margit sziget igény szerint gyalog, vagy a 26-busszal elérhető. 

Környezet: supermarket, bankok, benzinkút, konditerem néhány perc sétára található. Honvéd kórház, Dagály fürdő, Duna pláza és a Westend bevásárlóközpont is mindössze 1-2 megállóra van az ingatlantól. 

Közlekedés: 32-120-26-os buszok, M3-as metró, 1-es villamos. 

Ha felkeltette az érdeklődését a hirdetés, akkor keressen bizalommal! 

ENGLISH

I am offering for sale this high-end fully renovated luxury apartment in the 13th district.

The property has a floor area of 79 square meters and features a spacious open-plan living area with an American-style kitchen and two bedrooms. It has been designed according to the latest trends and technologies to satisfy every owner’s needs and desires.

It underwent a complete renovation in 2023, with photographic documentation available.

The property is heated and supplied with hot water through a water-air heat pump. Additionally, a BWT AQUA PERLA water softener is available, providing purified water in every water-related space. The apartment also has air conditioning and a security alarm system.

Every room comes with underfloor heating and ceiling cooling, which can be controlled from anywhere via the LOXONE Smart Home system’s mobile application.

It is offered fully furnished and equipped, which means you can move right in, as the property is completely turnkey.

Location: Árpád Bridge is a 5-minute walk away. Margaret Island is within walking distance, or you can reach it by bus 26.

Surroundings: Supermarkets, banks, a gas station, and a gym are just a few minutes’ walk away. The Honvéd Hospital, Dagály Bath, Duna Plaza, and the Westend Shopping Center are only 1-2 stops away from the property.

Transportation: Buses 32-120-26, M3 metro, tram 1.

If this listing has piqued your interest, please feel free to contact us with confidence!