VIII. kerület, Kálvária utca 21/b – lakás

Ár:

Alapterület: 36 m2

Szobák: 2

Ingatlan állapota: jó állapotú

Komfort: összkomfortos

Épület szintjei: 3

Lift: nincs

Belmagasság: 3 m-nél magasabb

Légkondícionáló: van

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: egy helyisében

Kilátás: utcai

Kertkapcsolat: nincs

Parkolás: utca, közterület

Kedves Érdeklődő!

Örömmel ajánlunk Önnek egy budapesti ingatlant a VIII. kerületben, ami kiváló választás lehet első lakást keresőknek, egyetemistáknak és befektetőknek. Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedéssel rendelkezik, és hosszú távon jelentős értéknövekedési lehetőséget kínál a környék miatt.

Az ingatlan alapterülete 18 négyzetméter, és átlagos állapotban van. Az alsó szinten található egy praktikusan kialakított nappali, konyha és fürdőszoba. Emellett van egy galéria is, amely tökéletesen alkalmas hálószobának vagy akár dolgozónak. Az ingatlan frissítést igényelhet a személyes preferenciáinak megfelelően, hogy otthonosabbá tegye.

Az ingatlan irányára 24,9 millió forint. Tekintettel a VIII. kerület folyamatos fejlődésére és felértékelődésére, ez egy nagyszerű lehetőség az értéknövekedésre és befektetésre. Ezen kívül, az ingatlan elhelyezkedése miatt könnyen kiadható, így jövedelemforrásként is szolgálhat.

Ha szeretné megtapasztalni a budapesti élet pezsgését, és kihasználni a környék nyújtotta lehetőségeket, ne habozzon! Forduljon hozzánk bizalommal, és szívesen mutatjuk be Önnek ezt az ingatlant a VIII. kerületben.

További információkért és időpont egyeztetésért keressen minket a megadott elérhetőségeken.

_______________________________________________________________________________________________________________

We are delighted to offer you a property in Budapest, located in the VIII. District, which can be an excellent choice for first-time homebuyers, students, and investors. The property boasts a superb location and presents significant long-term potential for value appreciation due to its surroundings.

The property has a floor area of 18 square meters and is in average condition. The lower level features a well-designed living room, kitchen, and bathroom. Additionally, there is a gallery area that can serve perfectly as a bedroom or even a study. The property may require some updates to suit your personal preferences and create a more cozy atmosphere.

The asking price for the property is 28.9 million Hungarian Forints, which is highly competitive for the area. Given the ongoing development and increasing desirability of the VIII. District, this presents an excellent opportunity for value appreciation and investment. Moreover, due to its location, the property can be easily rented out, providing a potential source of income.

If you would like to experience the vibrant life of Budapest and take advantage of the opportunities offered by the neighborhood, do not hesitate! Please feel free to contact us, and we will be happy to arrange a viewing of this property in the VIII. District.

For further information and appointment scheduling, please reach us at the provided contact details.