Ócsa, Damjanich utca – családi ház

Ár:

Szobák: 7

Építés éve: felújított

Típus: családi ház

Komfort: duplakomfortos

Épület szintjei: 1

Lift: nincs

Légkondícionáló: van

Akadálymentesített: nem

Kilátás: kertre néz

Fűtés: Fűtés gázkazán, hűtő-fűtő klíma, gáz (konvektor)

Kertkapcsolat: van

Parkolás: önálló garázs - benne van az árban

Családosok, vállalkozók, befektetők figyelmébe ajánlom ezt a kiemelkedő lehetőséget!

FREKVENTÁLT HELYEN *** LAKÓINGATLAN ÉS ÜZLETHELYISÉGEK *** 0 REZSIVEL

ELADÓ Ócsa központi, de mégis csendes részén, a vonatállomás mellett Zsófiavárosban egy hibrid ingatlan tele lehetőséggel! 
Az utcafronton az udvari autós bejárat és 3 üzlethelyiség helyezkedik el. A telekre belépve, hátul található a felújított házrész, ami egy korszerű 3 szobás lakásból (80 m2), tágas garázsból (27 m2, hátsó kijárattal!) és mellette egy kis (18 m2) vendégházból, illetve ezek szép, gondozott kertjéből áll. A hátsó kert és utcafronti üzletek között pedig egy jelenleg tárolásra használt, de akár lakóingatlanná átalakítható házrész található és annak udvara (+12 m2-es pince, valamint egy fúrt kút).

A lehetőség tehát adott: akár fel is osztható – társasház alapítása / albetétesítés 2 lakásra és 3 üzlethelyiségre adott –, jelen formájában pedig a három kiadott üzlethelyiség bőségesen (2-3x) kitermeli a felújított lakrészek rezsijét. 

1) LAKÁS: 2008-ban épült, hasznos alapterülete 80 m2, tágas amerikai konyhás-étkezős nappali + 2 hálószoba, klimatizált, riasztóval, thermo-üveges fa nyílászárókkal, redőnyökkel, modern konyhával. A fűtésről itt és a vendégházban egy központi cirkó gázkazán gondoskodik (radiátoros hőleadással), továbbá a nappaliban egy lemez kandalló is helyet kapott. 

+ VENDÉGHÁZ: 18 m2, felújított garzonlakás (zuhanyzóval, fürdőszoba wc-vel + mosókonyha)

2) TÁROLÓK: 90 m2, felújítandó, lakássá alakítható (akár külön utcai bejárattal), saját udvarral, pincével. (Ezt a házrészt a hasznos alapterületben nem számoltam, tehát ezzel együtt 271 m2 az épület!)

3) UTCAFRONTI ÜZLETHELYISÉGEK (3): jelenleg is ki vannak adva, 29 + 26 + 28 m2 méretűek, felújítottak, a lakrésztől külön gáz és villany almérőn van együtt a 3 üzlethelyiség, fűtésükről thermosztátos konvektor, (a középső üzlet kivételével) hűtő-fűtő klímák, valamint tartalékban elektromos fűtőpanelek gondoskodnak.

KÖRNYÉK


Ócsa kedvelt agglomerációs település, azon belül is a vonatmegállónál minden megtalálható annak, aki itt szeretne lakni, és remek lokáció lehet a vállalkozásának üzemeltetésére is! A közlekedés vonattal és autóval is remek.

Ha kérdése van, vagy csak szeretné megtekinteni, várom hívását!

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS *** TELJES HITELÜGYINTÉZÉS *** KÖZMŰÁTÍRÁS