Ceglédbercel – családi ház

Ár:

Szobák: 6

Ingatlan állapota: jó állapotú

Építés éve: 1981 és 2000 között

Típus: családi ház

Komfort: összkomfortos

Épület szintjei: 2

Lift: nincs

Belmagasság: 3 méternél alacsonyabb

Légkondícionáló: van

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: külön és egyben is

Kilátás: udvari

Fűtés: gázkazán, hűtő-fűtő klíma

Kertkapcsolat: van

Parkolás: önálló garázs - benne van az árban

KÉT GENERÁCIÓS családi ház Ceglédbercelen a FŐVÁROSTÓL 30 PERCRE!

⁃ FALUSI CSOK IGÉNYELHETŐ!
– ALACSONY REZSI!
⁃ KÉT GENERÁCIÓS!
⁃ FŐVÁROSTÓL 30 PERC!

Eladásra kínálunk PEST MEGYÉBEN Ceglédbercelen, Budapesttől fél órányira, FALUSI CSOK kihasználására alkalmas, két generációs családi házat. 

A 173 nm-es épület a belső terek valamint a rezsiköltségek tekintetében az újépítésű házakkal teljes mértékben felveszi a versenyt. A ház belülről 2 éve szinte teljesen megújult. A felújítás az alábbiakra terjedt ki: 

⁃ nyílászárók
⁃ fűtésrendszer (kazán, csővezeték) 
⁃ radiátorok 
⁃ burkolatok
⁃ szaniterek
⁃ 2 db bojler
⁃ 4 db hűtő-fűtő klima

A felújítás a fürdő szobát teljes egészében érintette. Jelenleg a ház melegvíz ellátását bojlerek végzik de átalakítással ezt a gázkazán is tudja biztosítani.

ELRENDEZÉS


A fő épület földszintjén az ingatlanba lépve egy előszobába érkezünk, onnan egy tágas nappali fogad minket ami egy légtérben található a konyhával. A nappaliból egy kis közlekedőn át a fürdőbe illetve a mellékhelyiségbe jutunk. Szintén a földszinten a bejárat mellet található a külön bejáratú kazánszoba vagy másnéven kazánház. Az emeleten a közlekedőből nyílnak a szobák amiből 4 db van összesen. A közlekedőből nyílik továbbá a fürdő + wc ami itt egy légtérben helyezkedik el.

A másik épületébe szintén a belső udvarról egy külön bejáraton át juthatunk be. Itt az előszobából nyílik a szoba illetve a konyha ahonnan a fürdőbe és a kamrába juthatunk.

A házhoz tartozik még két külön bejáratú garázs. Az egyikben szerelőakna van kialakítva ami plusz lehetőségeket biztosít a következő tulajdonos számára. 

LOKÁCIÓ


A településről a közlekedés az M4 és az M5 közelsége miatt autóval nagyon egyszerűvé vált, de ugyanez elmondható a kötött pályás közlekedésre is hiszen a településen áthaladó debreceni gyors vonat a főváros felé viszonylag sűrűn közlekedik. Ebből adódóan Budapest felé a közlekedés csillagos ötös, annál is inkább mivel a vasútállomás a háztól kb 3 perc sétára van. Mivel a település Budapest agglomerációjában helyezkedik el ezért azoknak is jó választás lehet akiket a munkájuk Budapesthez köt. Fontosnak tartom még megemlíteni, hogy az óvoda, bölcsőde is sétatávolságra van az ingatlantól, de akár az élelmiszerboltok és a horgásztavak is gyalogosan megközelíthetők.

AJÁNLÁS

Elsősorban azoknak a családoknak ajánlom akik egy csendes, nyugodt falusi környezetben képzelik el az életüket de mégis fontos a főváros közelsége.
A ház azok számára is kitűnő választás, akik szülőkkel illetve nagyszülőkkel képzelik el az életüket a ház két külön bejáratú lakrészének köszönhetően. Ebből adódóan kiadásra is tökéletesen alkalmas.

További kérdések és megtekintés esetén keressen bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén, akár hétvégén is.